Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reforzando los Bienes Comunes Digitales, Horizontal

Move Commons Sin ánimo de lucro, Reproducible, Reforzando los Bienes Comunes Digitales, Horizontal

Radio Trama Online

Matxinada Hack (27/01/12) #2

Clip de audio: Es necesario tener Adobe Flash Player (versión 9 o superior) para reproducir este clip de audio. Descargue la versión más reciente aquí. También necesita tener activado Javascript en su navegador.

En el segon lliurament de Matxinada Hack hem tingut el plaer d’entrevistar al Partit Pirata sobre Llei Sinde, SOPA, ACTA. També al grup de música Accidente (ex Ugly Bastards, Ébola) i per últim a Hirunatan sobre l’aplicació Macadjan un mapa de recursos geolocalitzats per als moviments ecosocials. Hi va haver problemes amb la gravació i en l’entrevista amb Accidente es talla un moment, però és que un servidor no podia amb 3 ordinadors al mateix temps, un micro i la veu, perdoneu les molèsties però anem millorant a pas que ens acostumem a les eines que tenim al nostre estimats estudis de Ràdio Trama

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>